Wij zijn we constant bezig onszelf te vernieuwen. Het internet en de ontwikkelingen daar omheen staan niet stil. Het is dan als bedrijf belangrijk om mee te groeien. We hebben de afgelopen tijd hard gewerkt aan het ontwerpen en ontwikkeling van onze nieuwe website, die we vanaf vandaag aan u kunnen presenteren! Op deze nieuwe site vindt u nog eenvoudiger alle informatie over onze professionele pakketten. U zult zien wat wij in huis hebben als het op het ontwerpen en ontwikkelen van een memorabele en professionele website aankomt.

 

Tijd voor een nieuwe website!

De ontwikkelingen op het internet gaan razendsnel. Maar ook de manier waarop het internet wordt gebruikt maakt constant veranderingen door. Als bedrijf dat websites ontwerpt en ontwikkelt is het belangrijk om bij te blijven met alle nieuwe mogelijkheden die telkens weer tevoorschijn komen. We houden constant onze voelsprieten gespitst om toch vooral maar voorop te kunnen blijven lopen op ons vakgebied. We hebben sinds onze start al een aantal websites gemaakt, er zijn dan ook een aantal bedrijven die een mooie website van EXO Designs online hebben staan. De eisen die aan websites worden gesteld worden steeds weer aangepast, wij als bedrijf gaan daarin mee, zodat onze klanten altijd een perfecte website online hebben staan. Daarbij moet bijvoorbeeld rekening worden gehouden met de leesbaarheid van uw website. Het is niet alleen belangrijk dat mensen uw website op een computer of laptop kunnen lezen, maar ook op het kleinere scherm van een tablet of smartphone, vandaar dat alle websites die wij ontwikkelen de website responsive is.

 

Een prachtige website van EXO Designs

Op onze geheel vernieuwde website vindt u nu nog eenvoudiger alle informatie die u nodig heeft. Onze klanten kunnen in een oogopslag een goed beeld krijgen van de diensten die wij aanbieden. Zo hebben wij twee pakketten klaarstaan waar u uit kunt kiezen als u een eigen website wilt hebben: het All-in pakket en het scroll pakket. Bij het All-In pakket bouwen wij een complete website voor u. Vanaf slechts 500 euro krijgt u een professionele site die helemaal op maat voor u is gemaakt. Dit is een website die op elk gewenst apparaat bekeken kan worden.

Wist u dat maar liefst 60 procent van alle website bezoeken tegenwoordig via een mobiel apparaat gebeurt? Ons scroll pakket biedt deze zelfde zichtbaarheid, maar dan met een ander model. Met een scroll site staat alle informatie over uw bedrijf op een enkele pagina. Uw klanten zien dan direct wat ze allemaal van uw bedrijf kunnen verwachten. Daarnaast hoeft uw klant enkel en alleen te scrollen en hoeven er geen andere pagina’s geladen te worden Een dergelijke scroll site bestelt u bij ons al vanaf 250 euro. Op onze nieuwe site vindt u ook alle informatie over onze overige diensten, zoals het ontwerpen van een nieuwe huisstijl of bedrijfslogo.

 

Meer weten over EXO Designs?

Als u meer wilt weten over ons, even als de mogelijkheden die wij u te bieden hebben, neem dan gewoon even een kijkje op onze nieuwe site. Lees alles over ons all-in pakket of ons scroll pakket met de overige diensten die wij daarbij kunnen leveren. U kunt ook contact met ons opnemen via ons contactformulier, wij staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden. We gaan graag eens met u om de tafel zitten om samen een mooie website te maken, waar uw klanten gelijk door geïnspireerd raken!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *