Perfect zichtbaar op elk apparaat!

Van desktop, tablet tot smartphone!

Wat houdt een responsive website in?

Tegenwoordig heeft bijna iedereen wel een smartphone of tablet. Uit onderzoek is gebleken dat het verkeer op internet sinds eind 2014 grotendeels bestaat uit mobiele gebruikers, meer dan het aantal bezoeken via een desktop of laptop.

Hierom is het uiteraard van belang dat de website van uw bedrijf ook goed zichtbaar is op de zovele mobiele apparaten. Er zijn meerdere maniere om dit mogelijk te maken.

  • Mobiele pagina’s
  • Wanneer een website mobiele pagina’s gebruikt, wordt vooraf van uw bezoek aan deze website gekeken wat voor soort apparaat u heeft. Op basis hiervan zullen individuele pagina’s geladen worden afhankelijk voor wat voor apparaat u heeft. Dit houdt dus in dat voor zowel een computer als voor de tablets en voor de smartphones een aparte website wordt gemaakt. Dit houdt dus in dat er veel extra werk gedaan moet worden en het ook nog eens extra opslag ruimte gebruikt!

  • Responsive pagina’s
  • Bij een responsive website wordt één website gemaakt waarbij uiteindelijk door de styling van de pagina wordt gezorgd dat deze responsive is. Zo worden bijvoorbeeld 2 blokken die op een desktop of laptop naast elkaar staan op een mobiel apparaat onder elkaar geplaatst.
    Dit zorgt er dus voor dat er minder achterliggende pagina’s geschreven moet worden.

Optimale ervaring

Een goed zichtbare website op uw mobiele apparaat biedt uiteraard een positieve indruk op de bezoekers van uw website, hierom is een responsive website ook van groot belang.

Hierom bouwen wij elke website die wij leveren responsive, zodat zowel u, als uw klanten tevreden zijn de meest optimale ervaring hebben van de gebouwde website.

Bent u benieuwd welke responsive website wij hebben gebouwd?

Marketing en mobiele websites

Het is waarschijnlijk nu wel duidelijk dat in de tijd van tegenwoordig er meer mobiele gebruikers zijn en dus meer websites responsive moeten zijn. Dit is niet alleen van belang voor uw bezoekers, maar ook voor de zoekresultaten van uw website. De grote zoekmachine’s zoals Google, Bing en Yahoo kijken of uw website goed zichtbaar is op een mobiele telefoon, als dit niet geval is wordt uw website minder snel weergegeven dan websites waarbij dit wel zo is.
Dit is uiteraard niet het enige punt waar de zoekmachines naar kijken. Er wordt naar veel meer punten gekeken, dit valt onder de term SEO, ook wel bekend als Zoekmachineoptimalisatie.

Meer vragen?

Heeft u meer vragen over responsive websites, neem dan contact met ons op.

Benieuwd hoeveel een website kost of wat wij voor u kunnen betekenen?